+31 878 704 512 

PINNEN

Betalen met de pinpas is populairder dan ooit en niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven. Het aantal pintransacties blijft toenemen. Tegenwoordig kan je ook pinnen over internet. Dit noemen we ook wel Pinnen over IP (PoIP). Daardoor verlopen transacties snel en soepel. Pinnen over IP biedt een veilige en snelle verbinding waarmee elke pinbetaling zo is gedaan.
Draadloze betaalterminals of vast pin machines bij evenementen betekent dat klanten profiteren van de meest handige veilige manier van betalen, terwijl exposanten genieten van een hogere omzet.

Minder Cash
Met Pin betaalterminals is er minder of geen cash geld op de locatie aanwezig. Een prettig idee, omdat de veiligheid toeneemt en er minder fouten gemaakt worden bij de transactie. Maar ook minder kosten voor de verwerking van de cash stromen.

Contactloos Betalen
Wij bieden verschillende typen pinautomaten waarmee uw klanten altijd veilig kunnen betalen.
Met veel bankpassen is het mogelijk met en zonder PIN code te betalen. Zonder PIN code, ook wel contactloos betalen, zit in de lift. Steeds meer klanten kiezen voor deze snelle en gemakkelijke manier van betalen. Contactloos betalen is 10 seconden sneller dan een gewone pinbetaling!
Al onze pinautomaten ondersteunen Contactloos Betalen

Creditcardacceptatie
Voor creditcardacceptatie adviseren wij nadrukkelijk om eigen creditcardaansluitnummers aan te vragen via een van de intermediairs in Nederland. Wij kunnen u daarin adviseren. De acceptatie en koppeling van uw creditcardaansluitnummers verzorgen wij voor u. Zodoende worden de creditcardbetalingen rechtstreeks door de desbetreffende creditcardmaatschappij aan u uitbetaald. Volgens de toepasbare wet- en regelgeving is dit ook de enige en correcte werkwijze.

Gecertificeerde dienstverlening
Onze PINverhuur partner is gecertificeerd als Acceptant Payment Service Provider door de Nederlandse Betaalvereniging (voorheen Currence) en heeft een inschrijving in het Betaalregister van DNB (We staan niet onder (door)lopend toezicht). De pintegoeden worden veilig gesteld via de speciaal opgerichte stichting derdengelden. Zo zijn jullie verzekerd van een gegarandeerde uitbetaling. De transacties, dienen volgens de bijbehorende wet- en regelgeving eerst binnen te komen op onze rekening van de stichting derdengelden Lubee Pinverhuur. Uiterlijk een werkdag na ontvangst boeken wij de transacties 1 op 1 naar jullie door.

Na het evenement kun je een overzicht uitdraaien van het totaal aantal transacties en het totaal gepinde bedrag. Tevens worden alle kopiebonnen van de afzonderlijke transacties uitgeprint.

PIN back-up lijn
Om tegemoet te komen aan de vraag naar een uiterst betrouwbare PIN verbinding bieden we een tweede (back-up) verbinding aan. Deze verbinding maakt gebruik van een andere provider en beperkt daarmee het risico dat technische problemen met de primaire verbinding een service onderbreking kan veroorzaken. Bij het wegvallen van de primaire verbinding schakelt het netwerk automatisch over op de back-up verbinding.

Gerelateerde producten:

  • PIN terminal