+31 878 704 512 

CAM

Cameratoezicht (CCTV) door IP netwerkcamera is in het straatbeeld niet meer weg te denken. Meestal in gebruik voor de beveiliging van objecten, toezicht op de openbare orde of het in de gaten houden van de doorstroming van het verkeer. Maar naast de toepassing als beveiligingsmiddel is het ook inzetbaar als communicatiemiddel. Door gebruik te maken van IP camera’s zijn deze aan te sluiten op onze basis infrastructuur.
Als beveiligingsmiddel zijn de camera’s aangesloten op een afgesloten netwerk (deel). Waarbij opslag van het beeldmateriaal tot de mogelijkheden behoort. Met opslag conform de geldende regels ten aanzien van de Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp) en de bevoegdheden van de beveiligers. Daarnaast is optioneel de inzet van een mobiele meldkamer met een groot scherm en bedieningspaneel om de camera's te kunnen besturen en om alles goed terug te kunnen kijken.

Een IP cameranetwerk is ook te gebruiken als communicatiemiddel. Hierbij heeft iedereen, of een specifieke groep toegang tot de (live) beelden. Dat kan lokaal zijn maar ook op het internet. Via een website of YouTube kunnen de beelden gepubliceerd en het evenement gepromoot worden. Hiervoor is toegang tot het internet wel noodzakelijk.

Voor raadplegen op een ander moment of voor het maken van een “stop motion” filmpje kan er geanonimiseerd beeldmateriaal voor een langere periode opgeslagen worden

Gerelateerde producten:

  • IP camera